dimecres, 17 de setembre del 2008

I encara un altre remei contra l'avorriment

Si fa un parell de dies us recomanava el mític Correcaminos, avui us recomano uns vídeos una mica més frikis d'una sèrie argentina anomenada Alejo y Valentina. Humor absurd i difícil (potser) però si hi entreu una mica, passarà a formar part de la vostra cultura patxanguera més profunda, i començareu a parlar amb veu aguda, a riure com si us tiréssiu rots, a dir "hola, vengo a flotar" i altres perles... Si no us convenç, proveu almenys el joc La Isla de lo Mono (o Monkey Island) i flipeu, senzillament.



Espero els vostres comentaris, que us cagueu en aquesta recomanació, que l'agraiu amb un pernil o qualsevol altra mostra d'alegria/indignació.

Salut!

PS: Els vídeos també els teniu a youtube, per variar...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aha!! Alejo y Valentina són ja a partir d'ara un clàssic de l'animació sudamericana. Només dir-te que existeix una pàgina que es diu youtube on pots trobar molts videos com aquests i també d'altris... ;)

ditsderesina ha dit...

Partint de la base de que els meus moments televisius van principalment amb 14 tius jugant a la xepa federada espero poder ajudar-te amb l'autoestima que suposa tenir un lector dels teus pensaments ni que sigui perque hem dormit sota el mateix sostre.
Amunt la república!!