dissabte, 27 de setembre del 2008

10 dies, un post

Hola Patxangueros. Fa 10 dies que no escric res i no serà perquè no hagin passat coses! En fi, resumint una mica: en aquests dies he vist finalment Vicky Cristina Barcelona. Una bona pel.lícula que potser no té una empremta del Woody Allen tan marcada com en altres films anteriors. Els actors estan genials, especialment per mi la Rebbecca Hall, que fa de Vicky i que potser no ha tingut tanta tirada com Bardem, Pe i Scarlett. Per cert, no hi aneu només per veure el petó d'aquestes dues últimes, que no dura ni 3 fotogrames! Ah, i jo l'he vist amb versió original. No sé com deuen ser els doblatges però penseu que juguen molt amb el canvi d'idioma i pot ser que això es perdi...

També vaig estar al concert, què dic concert, CONCERTÀS de la Mercè, del Bam o com sigui. El cas és que vam veure a Mishima, un grup que coneixia de nom però que mai havia escoltat i que em va sorprendre gratament amb el seu pop intimista potser... Bah no m'agrada etiquetar, escolteu i decidiu si us agrada o no. Després va venir Antònia Font; uns clàssics fent un repertori clàssic. Segueixo pensant que no és concert per animar a la gent pel colofó final, però també segueixo pensant que són boníssims. Les seves lletres de somni, la poesia per tota la cançó, des de la música a la veu, la seva personalitat... Brutals. Si no ho heu escoltat, feu-ho un dia quan estigueu tranquils al sofa de casa o al llit, per gaudir del que suposa un teletransport cap a la felicitat.

I finalment, el colofó que dèiem... PRIMAL SCREAM! Tenia l'espina clavada de no veure'ls al Summercase i en algun altre festival però ja me l'he tret. I tant si me l'he tret. El resum seria: QUINA CANYA! Brutal el concert, a banda de la música i l'energia que desprenien, el lloc, la gent, potser la cervesa (recordem que es feia a l'antiga fàbrica de la Damm, amb birra a 1 euro), va fer d'aquesta una de les experiències més satisfactòries quant a concerts. I és que el fet que sigui gratis, també ajuda molt...

Ja que anem de música, si voleu escoltar coses d'aquestes i no coneixeu aquestes eines, podeu fer un cop d'ull a Deezer i a Musicovery. La primera et permet escoltar cançons concretes, fer llistes, és molt bona. MOOLT BONA. La segona va una mica més de l'estil ràdio. No saps què et posarà però en entrar, tries quin estil de música i el que és més curiós, tries si la vols tranquil.la, energètica, dark, alegre... I les tries acostumen a estar bastant ben aconseguides. A part té una interfície gràfica bastant agradable; tot hi ajuda... Unes eines interessants, sobretot si hi pots accedir a la feina...

Apa-li mascles i fèmines. Ens veiem a la següent!

7 comentaris:

ditsderesina ha dit...

Xavalito, no sé si ho copies d'algún lloc o revista (cosa bastant probable),però fins i tot a mi m'entren ganes de veure aquestos "cantants" tan fantàstics i no t'estranyi que em baixi la citada pinícula.
Vols dir que no et vas equivocar d'UNI i vas fer LLetres.
Davant la crisi ,il·legalitzeu partits.

Anònim ha dit...

Hola cunyau! Acabo de veure el video friki d'Alejo i Valentina... quin horror! Com poden fer coses com aquesta?
Nosaltres també vam veure la peli del Woody Allen, a mi em va decepcionar una mica, la veritat és que m'esperava més, tan parlar-ne... Ara que nosaltres la vam veure en català, ja ho veus, som més... còmodes?
Bé cunyau, encara que no hi deixem gaires comentaris, què sàpigues que estem força al dia del teu blog, sobretot el cunyauíssim! Així doncs, no desisteixis!
Apa, fins aviat!

Litus_7x24 ha dit...

Bé, bé, és bo saber que m'aneu llegint, familia! Seguiu així i comenteu el que us vingui de gust, que sempre espero les vostres paraules!

Salut!

Anònim ha dit...

Hola nino!
Quina alegria llegir-te!!
Doncs pregunta-li a ma mare si era "rebelde" jajaja..
Aquell hàmster!!!!!!, jo no me'n recordava ni de la seva existència!! Cadascú li marquen coses diferents...jeje. La Master Sistem va ser la causa de la nostra afició als videojocs que encara dura.. (encara que no t'ho creguis m'he fet una friki del World of Warcraft i ara de Warhammer!).
Jo recordo aquells gots amb galetes de ta mare, quin goig! I els descobriments musicals com Jean Michelle Jare o Depeche Mode!! qué bons! I com m'impresionava que ton pare fos un agent contra el foc!jajaja.. i d'en gosset en Duc, i del renault també!!

Ja veig que no pares noi! T'ho passes prou bé eh? Enyoro els concertets de Barna.... snif ;(
En fi... encara que no et comenti, sempre et llegeixo, que ho sàpiguis!!! una abraçada ben gran

Unknown ha dit...

Nano!!!

Canvia els links de Deezer i Musicovery que no van bé!!

Litus_7x24 ha dit...

Vale vale, ja estan canviats! És el que té deixar-te un http://
U_U'

Anònim ha dit...

concertàs de putíssima mare!! sí senyor!! , ah per cert, us espero al festival de sitges, vinga nen, a patir amb sang i fetgeee (com dirien els Sangtraït) per un tubuu!!!