dissabte, 5 de juliol del 2008

No m'ha agradat, no m'ha agradat

Queda inagurada aquesta secció on penso rajar d'allò que vagi llegint, parlant, etc.

No m'ha agradat, no m'ha agradat que el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa (només el nom ja és una paradoxa) digués que hauríem d'anar de vacances aprop de casa per estalviar combustible i energia en general. La corbata que volen fer que no es porti al Parlament i demés reunions oficials per poder baixar l'ús de l'aire condicionat li haurien de lligar al voltant dels sanfermins i penjar-lo a dalt d'una sequoia. Em segueix emprenyant que ens facin estrènyer el cinturó sempre als mateixos. Sapigueu que penso portar un forro polar tot l'estiu i tindré l'aire a 15 graus a tot drap. No sé si agafaré una pulmonia o el xarampió però tot sigui per putejar aquests personatges.


No m'ha agradat, no m'ha agradat que se segueixin malgastant esforços en iniciatives estúpides com el "manifiesto para la defensa de la lengua castellana". Menys m'ha agradat estar-ne parlant tota la setmana. Per què això sí que interessa als mitjans i se li dóna tant de "bombo i platillo"? I per què seguim creient-nos que l'important és el que diu el diari i la tele?


No m'ha agradat, no m'ha agradat, veure que parlant amb diversos amics i amigues, seguim sense tenir ni la més remota idea de com és el sexe contrari... Massa espès per desenvolupar en unes línies allò de l'apassionant món de la parella: conflictes avançats. Si voleu opinions més profundes, les demaneu o quedem i us les explico (accepto volldams com a paga)! En fi, ànims i sort a tots!


No tot ha de ser dolent.


M'ha agradat la paella que m'han fet a casa avui per dinar. M'ha agradat gaudir d'una bona conversa tota la tarda. M'ha agradat saber que m'esperen per Barcelona. M'ha agradat aquest dissabte. M'ha agradat aquesta setmana. Demà, com a patxanguero que sóc, només recordaré aquesta última part.


Petons, patxangueros!

3 comentaris:

ditsderesina ha dit...

M'ha agradat veure que no sóc l'únic capullo que pensa quasi de la mateixa forma. Serà qüestió de genética?.
Mentres els representants del poble fan congressos que deuen valdre un pastorro, nosaltres seguim sense arrivar a "primers" de mes.Però tranquils que no hi ha CRI.....

Un Mandril ha dit...

Jo el que trobo es que la Politica sembla haver-se convertit en una mena d'esport, rollo futbol, on s'esta mes al tanto de a qui es fitxa, que es diuen els presidents, les declaracions d'uns, les d'altres, qui folla mes, qui treballa menys perque surt de copes... ah! i per darrera juguen al futb... fan politica!

Venguen!

Un Mandril ha dit...

I per cert, proposo que la secció es digui "Tal com Rajo" ;)

Venguen!