dissabte, 28 de juny del 2008

De piscines, incendis i la Roja

Holaquètalcomesteu! Com haureu vist he estat una mica ocupat darrerament i no he deixat cap comentari per aquests blocs de déu... Hi ha hagut el pont de Sant Joan, que vam passar a la platgeta-piscina, on ens vam fer un fart de fer exercici... dins de casa amb el Wii Fit (aquella mena de taula d'exercicis. Brutal!). També vam estar a punt de causar un incendi a les vies de la Renfe tirant coets de 20 eurus (amb trucada al 112 inclosa eh? que no va de broma!), ens vam massacrar a bombetes... i com no, ens en vam anar fins la platja a fer una paella de llamàntol d'aquelles de "padreymuyseñormío". Brutal.

Però a les 6:00 del matí de dimecres tornava a agafar l'AVE i cap a Madrid fins divendres. El més destacable: LA ROJA (dels collons, afegeixo). El dijous, abans del partit, allà a Orange ja hi havia banderes a saco, la gent no parlava d'altra cosa... Vaja, que treballar no es va treballar gaire. I a l'hora del partit... la vaig encertar tius! Vaig anar al lloc adient! Un bar on va sonar fins a 3 vegades l'himne espanyol amb la lletra de les èpoques del tiet Pacu i SÍ SENYOR, VA SONAR EL TORITO BRAVO! I comentaris del pal "a por los comunistas!" (jugàven contra Rússia, és clar) i altres perles que feien de la visualització del partit de semifinals, un autèntic estudi sociològic des de dins d'una tribu molt diferent a la meva... Ambtot, va ser molt divertit, i és que a casa seva, cadascú fa el que vol.


En fi, sort que la final ja no la veuré des de la capital, tot i que no sé què em farà més mal, si sentir l'himne franquista a Madrid, o un "vivaspañña" a Barcelona...