dijous, 12 de juny del 2008

Prou de correctisme polític

Acabo de llegir un article que diu que l'ajuntament de BCN vol prohibir un joc (The Wheelman) per contingut violent (notícia)... Ah, ja ho veuen! Així que volen prohibir un joc violent perquè passa a casa! Si el joc transcorregués a Tarragona, a Cadis o a NY no passa res però clar, a casa tot ha de ser correcte, no fos cas que es donés una imatge perniciosa! INÚTILS! Perniciós és el camió d'escombraries (DEL VIDRE!) passant per sota de casa a les 3:00 de la matinada... En fi, inútils perduts i gastant-se la pasta del contribuent en imbecilitats com aquesta del videojoc... No entraré en el debat de videojocs violents sí o no. Simplement diré que si després del que he arribat a jugar al ProEvo no m'he convertit en futbolista professional, per extrapolació, algú que s'hagi petat tots els Call of Duty o els Grand Theft Auto tampoc es convertirà automàticament en assassí...

Per altra banda, i potser sense venir massa a "cuentu", vull reivindicar el poder dirigir-me a TOTS (i no a tots i totes per quedar bé amb ambdós sexes), dir que l'home ha destrossat la terra (i no l'home i la dona tot i que els dos hem estat igual de culpables) i tota aquesta martingala de correcció política que d'un temps ençà se'ns ve a sobre (a tots, no a tots i totes).

Si algú és tan inútil de necessitar aquesta separació en tot per a saber que va per ell (o ella), o se sent discriminat (ei, o discriminada) si no s'utilitza, si us plau, que "se pegue un tiro entre ceja y ceja" com diria l'amic James Stewart.

Salut, patxangueros!

3 comentaris:

Un Mandril ha dit...

Vaig enfeinat pero el tema dona molt de si a la branca en que dius que si el joc passes a Reus, no dirien res, en canvi, si es a Barcelona, ja tens als "experts" fent informes i estudis... pfff... aixo es diu PUTU CENTRALISME dels OUS!!!

Venguen!

PS: Tornare!

Anònim ha dit...

Són idiotes aquests tius de l'ajuntament..., jo estic esperant a que surti el Manhunt 2 que aquest sí que és violència extrema.

txon ha dit...

Hi ha una falta de diferenciació entre realitat i ficció per part dels governs (i les masses també). Quan van estrenar V de Vendetta a Londres, la van censurar per culpa del final (que no el dic sinó l'heu vista tot i que és previsible). És indignant. No crec que algú perquè vegi violència a la tele surti a matar gent o a fer atemptats. La gent que fa atemptats no acostumen a ser part del sistema, sinó que són persones que lluiten contra el sistema des de fora. Els governs haurien d'estar tranquils que ja tenen suficient control sobre nosaltres... no podem fer res per a canviar res, ja que ells fan el què volen."Que no nos embauquen!"
Felicitats pel bloc Carles.