dijous, 5 de juny del 2008

Benvinguts a la cultura patxanguera


Cultura Patxanguera neix com un clàssic bloc personal on de tant en tant aniré penjant algunes paranoies i històries vàries (sic). De totes maneres, s'esperen comentaris, puntualitzacions, insults, o fins i tot, idees sobre les quals pensar i escriure.

El nom del bloc és una mica complex d'explicar, però ho intentaré. Alguns dels que llegiu això (espero que centenars de milers de milions) ja em deveu haver sentit parlant del "patxanguerisme" com una manera d'entendre la vida. Per resumir-ho una mica, és una filosofia entesa dels i pels que per desgràcia (o potser per sort??) hem de gastar la major part del nostre temps, esforç i intel.lecte en coses ben poc agraïdes com treballar, pagar i tenir cura d'un pis, arribar a final de mes en positiu (de pensament i de números!), etc. Els "patxangueros" som la base de la societat, som els que ens deixem enredar pel sistema i el seguim perquè no hi ha més collons, almenys de moment. Potser arribarà un dia en què serem líders de la societat, o potser no...
De totes maneres, els "patxangueros" també escoltem música quan anem amb el cotxe a treballar, per exemple, també llegim els diaris encara que només sigui per veure què ha fet el Barça, de tant en tant ens atrevim fins i tot a llegir llibres d'aquells de moltes pàgines i lletra petita! Uau! Eh, que per ser "patxangueros" no està malament! I fins i tot podem... al lloro que això és molt fort... PENSAR! Molt de tant en tant, la neurona s'activa no saps ben bé per què. La pobra, massacrada amb l'euríbor, el Barça que perd més que no pas juga, els múltiples efectes "doblevolldamm" que ha anat patint al llarg de la seva vida... I la senyora continua allà, intentant crear idees, pensaments, maneres de millorar les coses o simplement reflexionant sobre la vida, la mort, el sistema capitalista, o el darrer joc de la playstation que m'he de comprar (aquests dos últims estan íntimament lligats, com podreu observar, intrèpids "patxangueros"). Tot això sumat fa que al bloc també aparegui la paraula "cultura".


Aquesta és la idea que exposo; la fusió d'allò banal amb les idees més profundes, des del microones espatllat a l'existència d'un ésser suprem.

Patxangueros i patxangueres, entre tots l'aixecarem... la CULTURA PATXANGUERA!

5 comentaris:

Unknown ha dit...

xDD "currante"??? porque entre comillas? tio, véndete mejor (miente!)tb quiero ser una vividora...donde me apunto?
^^
p.d. ya queda pokito para que volvamos a vernos las caras, neneh! tss

Anònim ha dit...

Aaah! ja ho veuen!!, ara s'ha fet un bloc patxanguero!. Doncs bé, estaré alerta dels articles que publiquis.

Un Mandril ha dit...

Veig que el Patxanguerisme ha evolucionat des de l'ultim cop que m'ho vas explicar, però mantenint-se en les seves bases... peeeerfeste!
Ara! Aquest moviment no ha d'estar renyit amb el bon gust i el disseny, aixi que... a veure si cuidem aquest aspecte del blog!
Sort en el teu camí blocaire!

Venguen!

ditsderesina ha dit...

No es mereixen, ja se que et va venir l'inspiració el dimecres 05 AM. M?agrada veure com em segueixen en el noble art de l'escriptura teclada. (tot i que no m'en recordo del meu blog) anva segur de "PALLAMANO"
sIGUES fELIÇ.
es la segona vegada que escric aquesta parrafada, la tecnología i jo......

txon ha dit...

ei Carles,

Doncs ja t'he posat als enllaços al meu bloc. Ja aniré passant de tant en tant.
Ens veiem aviat!